SM-FINAALI

Lähdimme perjantai-aamuna intoa täynnä aamuharjoituksiin. Harjoitukset menivät hienosti ja lähdimme bussiin iloisin mielin kohti Hesaa.

Majottauduimme President-hotelliin ja meikkasimme huoneita odotellessamme. Lähdimme illalla kohti Barona-areenaa. Kisaharkka meni ihan hyvin ja tutustuimme halliin. Sitten lähdimme nälkäisinä  takaisin hotellille. Ruoka oli pienoinen pettymys, mutta saimme korvaukseksi salaatti-iltapalan.=) Illalla oli vielä illanvietto, jossa kävimme kisapäivän aikataulua ja katselimme mahtavia esityksiä, joita olimme valmistaneet.

Kisa-aamuna heräsimme löytäen oven ulkopuolelta lahjoja ja hierontapallot :D Sitten menimme aamupalalle, NAM!:P Aamupalan jälkeen aloitimme hiusten laiton ja meikkauksen.

Lähdimme hallille ja söimme siellä lounasta. Sitten aloitimme verraamisen, jonka aikana fiilis nousi kohti kattoa =D.

Kun menimme koppiin, jännitti jo hieman. Puimme kisapuvut päälle ja annoimme Onnille halin. Menimme jäälle ja teimme av-blokin. Musiikki lähti liian aikaisin, mutta kokosimme itsemme ja luistelimme noviisien, Suomen parhaan linen!<3 Ohjelma meni hyvin, kunnes nouhold tuli ja kolme kaatui... Olimme hieman pettyneitä pisteisiimme...=(

Illalla lähdimme kuitenkin jo paremmin mielin takaisin hotellille ja söimme lihapullia, sekä katsoimme vanhoja luisteluvideoitamme. Sitten menimme omien huoneryhmien kanssa huoneisiimme, ja kaikki kävivät eri aikoihin nukkumaan.


Aamulla pitkän yöunen jälkeen kävimme rauhassa aamupalalla ja lähdimme takaisin hallille katsomaan kisat loppuun.

Sunnuntai-iltana lähdimme kotia kohti pitkän, mutta mukavan viikonlopun jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti