SM-FINAALI 23.2.2013 ;)

Kisat käytiin meille jo tutulla HK(nakki)-Areenalla. Lähdimme Turkuun perjanataina päivällä. Ennen starttia teimme hyvät viimeistelyharkat synellä ja söimme maukasta ruokaa Hurrikaanissa. Bussimatka sujui rattoisasti ihanaa Barbi-leffaa katsellessa! xD
Kun saavuimme hotelli Cumulukseen, menimme syömään hyvää illallista. Ennen illanviettoa aloittelimme jo kampauksien tekemistä. Illanvietossa katselimme mahtavia esityksiä ja kävimme iloisina nukkumaan.

Lauantaina oli aikainen herätys ja lähdimme tekemään kisaharkkaa , joka meni hyvin ja toi päivään varmuutta! Hotellilla laitoimme loput hiukset, meikit (katsoimme Americal Idolia) ja lepäsimme. Kaikilla oli hyvä mieli lähteä tulevaan kisaan!
HK-Areenalla teimme kisa av: n ja sitten olikin jo SHOWTIME!! Ohjelma onnistui hyvin ja olimme tyytyväisiä. Pisteiksi saimme hyvät 49.36! Esiinnyimme jo toisina, joten näimme muidenkin noviisijen ohjelmia. Päivän lopputuloksena oli Suomen 5. paras joukkue ja kaikilla hymyilevät suut ;) Näin tuli taas yksi tavoite täytettyä! Sennujen lyhkärin jälkeen lähdimme iloisina kohti Jyväskylää!! (Hesen ja karkkien  kautta tietenkin xD)

                                                                                                                      By: D-ryhmä Dyylikkäät ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti