Kroatian Zagreb Snowflakes Trophy 2013! ;D

Lähdimme ke-to välisenä yönä kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää innoissamme. Lensimme aamulla Zagrebiin Munchenin kautta (jossa yritimme epätoivoisesti päästä Starbucksiin)... ;)

Kroatiassa olimme perillä yhden aikaan torstaina. Majoittauduimme hotelli Lagunaan, söimme ja pälyilimme ympärillemme. Suomea meidän kanssa (samassa hotellissa) oli edustamassa Joensuun junnujoukkue Les Miracles. Torstai-iltana meillä oli vielä ylimääräinen jää, jossa ohjelma meni ihan hyvin ja vähäsen petrattavaakin jäi lauantaille. Torstaina oli myös arvonta ja kuulimme että luistelimme 4. eli viimeisinä ja se oli meille hyvä paikka! :)

Sitten hyvin nukutun yön jalkeen tuli perjantai. xD Maukkaan aamupalan jälkeen lähdimme "vähän" shoppailemaan Zagrebin keskustaan, jonne pääsimme pienten harhailujen jälkeen. :)
Shoppailimme ja söimme hyvää ruokaa ja pidimme oiken hauskaa! Monien shoppailukassien kanssa pääsimme illalla kuitenkin takaisin hotellille. Hotellilla pidimme huisin hauskan illanvieton ja kävimme nukkumaan.

Lauantaina heräsimme innoissamme tulevaan päivään. Aamupalan jälkeen lähdimme kisaharkkaan, joka oli ihan hyvä ja antoi meille luottamusta (ja vähäsen parannettavaa xD) illalle. Harkan jälkeen menimme takaisin hotellille laittamaan hiuksia ja meikkejä. Valmistautumisen ja hyvän ruoan jälkeen suuntasimme takaisin Dom Sportova Areenalle. Lähdimme luottavaisin mielin tekemään verraa, jonka teimme puoliksi ulkona, koska sisätiloissa saatiin lämmitellä vain puolisen tuntia. Puku päälle, luistimet jalkaan ja Suomen Blue Diamonds oli valmis menemään jäälle. Katsomosta raikuivat Suomi, Finland -huudot ja suomenliput heiluivat. Ohjelma meni oikein mukavasti, vaikka vähän haparointia sinne mahtuikin. :) Pisteiksi saimme mahtavat 53,29 eli kauden ennätyspisteet! Niillä pisteillä jäimme kuitenkin hopealle ja kisan vei Venäjän Sunrise-2 (56,42), pronssille Kroatian Zagreb Snowflakes (22,91) ja 4. oli Ice Cats Kroatiasta (12,49). Katsoimme vielä junnut ja sennut ja menimme palkintojen jakoon. Saimme pokaalin, kukat ja hienot mitalit. Suomi sai siis hopeaa molemmissa sarjoissa! Mahtavan päivän päätti Panorama hotellilla Skater's Party, jossa juhlimme ja tanssimme muiden joukkueiden kanssa (otimme oppia Venäjän joukkueilta xD) ja vietimme oikein hauskaa iltaa! Teemukin innostui tanssimaan ja oli oikein suosittu muiden joukkueiden keskuudessa!;) Juhlimme noin yhteen asti ja oli aika lähteä hyvistä bailuista unten maille.

Sunnuntaina oli viimeinen, mutta nautinnollinen päivä Zagrebissa. Päivällä lähdimme taas keskustaan shoppailemaan ja nauttimaan! Söimme hyvää ruokaa (jälleen), shoppailimme ja elimme todellista turisti-elämää :).
Maanantaina herätys oli aika aikaisin ja lähdimme lentokentälle. Lennot meni taas hyvin ja illalla olimme takaisin kylmässä Suomessa ♥ Iloisina ja väsyneinä lähdimme bussilla Helsingistä Jyväskylään ja matkalla kävimme syömässä tutulla ABC:llä viimeisen aterian ♥ :)
                                                                                                                                        By: Dyylikkäät :D

1 kommentti:

  1. Nii, ja oltiin siis myös perjantai iltana kattomassa junnujen ja sennujen lyhkärit! Unohtu tosta... ;D

    VastaaPoista