LOPPUKANEETTI

                                                
Meillä on tosi mahtava kausi takana - saimme kaksi pronssimitalia ja kauden huipensi hopeamitali Kroatiasta! Jäänäytöksessä meidät palkittiin Vuoden Menestyneimpänä Joukkueena :)

Ja kaikki alkoi siitä...  Kun saimme neljä pirtsakkaa tyttöä lisää jengiimme. Keväällä treenasimme perustaitoja ja tutustuimme toisiimme. Olimme toukokuun lopulla Piispalassa leirillä, jonka jälkeen siirryimme kesälaitumille, omatoimiseen treeniin. Palasimme heinäkuussa treenaamaan yhdessä ja kävimme Piispalassa ohjelmanteko-leirillä.

Preasesonissa yllätyimme positiivisesti ja saimme lisää puhtia harjoitteluun.

1.- ja 2.-valinnoissa toimme molemmista pronssit kotiin ja varmistimme Sm-finaali paikan :)

Joulun jälkeen koimme alamäkiä, mutta niistäkin selvisimme yhdessä, yhteen hiileen puhaltaen <3

Sitten koitti kauden pääkisa, Sm-kilpailut. Valmistauduimme hyvin mahtavalla valmennuksella ja pilke silmäkulmassa ja teimme asenteikkaan suorituksen joka ylsi Sm-5-sijalle ! DREAMS COME TRUE !

Sm-kisojen jälkeen lähdimme melkein heti kohti Kroatiaa. Joillekkin se oli ensimmäinen lentomatka ja jopa ensimmäinen ulkomaanmatka ! Jännitystä, hyvää ruokaa (jota oli PALJON), shoppailua, hauskanpitoa ja mahtavia muistoja,  riitti paljon ! Se oli aivan mahtava kokemus - kaikki, ventovieraatkin kannustivat suoritusta, ja kaikki olivat tosi ystävällisiä,aurinko paistoi ja me teimme kaiken yhdessä! Itse kisassa ylsimme toisiksi, jota juhlistimme luistelijoille järjestetyssä Skater Partyssa. Kiitos kaikille mahtaville luistelijoille, huikeille ja taitaville valmentajille, huolehtiville jojoille ja kannustaville vanhemmille tästä mahtavasta kaudesta ! Vaikka ei se aina ollut ruusuilla tanssimista, oli se todella antoisaa ja sydämmeen painuvaa! Tämä tullaan aina muistamaan, sillä niinkuin ollaan jo monta kertaa todettu, SINISET TIMANTIT OVAT IKUISIA ! :*

Tämä BD kiittää, kuittaa ja siirtyy uusiin kujeisiin, kohti Sm-junnuja ;) <3

SUURELLA SYDÄMELLÄ<3: kaput - Linda, Emilia ja Essi  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti